Facebook E-mail RSS
magnify
Home Klub v letu 2019

Klub v letu 2019

Pozdravljeni člani in tisti, ki to nameravate šele postati ali pa ste le radovedni in želite vedeti kaj se novega dogaja na AMD Mazda klub področju.

Vzemite si nekaj minut časa in preberite spodaj napisano, da boste na tekočem z zadevami!

Poslovilo se je leto 2018, v katerem je število članov ostalo podobno kot prejšnje leto. Zadane cilje smo nekako dosegli in tudi v preteklem letu obiskali kar nekaj avtomobilskih prireditev.

V letu 2012 smo naredili en izredno velik korak in ustanovili klub v katerem združujemo lastnike oziroma ljubitelje avtomobilov znamke Mazda in vse tiste simpatizerje, katerim je znamka tudi pri srcu pa sami niso lastniki Mazde. Kljub temu, da Mazda spada v kategorijo manjših proizvajalcev avtomobilov pa pri članstvu ni tako, saj se nam je pridružilo že lepo število članov in v letošnjem letu smo prepričani, da se bo število še izdatno povečalo in z večjim številom članov postajamo čedalje bolj zanimivi tudi za sodelovanja s podjetji in inštitucijami, ki ponujajo svoje storitve. Interes, da bi z nami podpisali pogodbe o sodelovanju in s tem nudenje raznoraznih ugodnosti premo sorazmerno raste s številom članov tako, da je v skupnem interesu, da se članstvo še bolj okrepi.

Seveda pa moramo tudi sami poskrbeti za promocijo kluba, kar lahko storimo na posredne in neposredne načine tako z ustnim izročilom kot z raznoraznimi artikli, kjer promoviramo klub in tudi posledično naše poslovne partnerje.

Predlagamo, da tisti, ki ste bili zadovoljni z našim delovanjem v letih 2012 in vse do danes, čim prej podaljšate članstvo oziroma se včlanite kot novi člani. Obstoječim članom seveda ni potrebno ponavljati postopka ter izpolnjevati nove pristopne izjave saj se članstvo lahko le nadaljuje s plačilom članarine v znesku 20€ oziroma s plačilom za 40% zmanjšane članarine (12€) za drugega člana iz iste družine.

Dopuščamo tudi možnost, da bi radi s članstvom prekinili, ker vas ponudba kluba ni prepričala in bi radi izstopili iz njega. Za take primere smo vam, na naši spletni strani pod rubriko dokumenti, pripravili tudi izstopno izjavo, katero izročite vodstvu kluba (načeloma blagajniku). Kljub temu, da je odločitev o izstopu vaša in nam razlogov niste dolžni pojasnjevati bi vas vseeno prosili, da nam jih zaupate (preko klubske e-pošte), saj bomo lahko le na tak način lahko odpravili morebitne napake in delovanje kluba v prihodnje še izboljšali.

Seveda si želimo, da bo izstopnih izjav čim manj kar bo tudi pomenilo, da delamo dobro in nam bo dalo še dodatnega elana pri dvigovanju kluba na višji nivo ter njegovi še boljši prepoznavnosti. S tem in našim nadaljnjim naporom bomo dosegli še boljša pogajalska izhodišča pri dogovorih z našimi poslovnimi partnerji, da bo podpisanih še več pogodb in da bo število zavrnitev padlo na minimum. Še naprej pa vas tudi prosimo, da nam posredujete nove predloge na koga naj se še obrnemo glede sodelovanja, kot smo to počeli v preteklem letu, saj bomo tako kot lani, tudi v prihodnje kontaktirali vsakega od vaših predlaganih podjetij. Nikakor nas ne prizadene, če kdaj do sodelovanja ne pride, to nas ne bo potrlo ampak bomo še z večjim zanosom iskali nove povezave in nikoli se ne ve, če ne bodo kmalu sklenili dogovor tudi tisti, ki so nas v preteklosti enkrat že zavrnili.

Poleg vseh teh naštetih zadev bo klub tudi v prihodnje vsako leto poskrbel za druženja v obliki piknikov in sodelovanju na raznoraznih prireditvah. Tudi spletna stran in forum pri tem ne bosta izostala kot tudi ne vsakomesečna srečanja na katerih boste dobrodošli vsi člani.

V najkrajšem možnem času po plačilu članarine za leto 2019, boste člani prejeli tudi članske izkaznice, ki vam bodo znatno olajšale uveljavljanje popustov pri naših poslovnih partnerjih.

Vsakemu članu s plačano članarino 2019, pripada tudi simbolično darilce.

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje in vas v upanju na čim več zadovoljnih članov tudi v prihodnje, lepo pozdravljamo!

Zoom-zoom

Vaš AMD Mazda klub