FacebookEmail

Izbor Slovenski avto leta 2014

Spoštovani,

Izbor za Slovenski avto leta 2014 se je prevesil v drugo polovico. Kot veste poteka letos že 22-tič zapored, pripravlja pa ga sedem slovenskih medijev: Motorevija, Delo in Slovenske novice, Dnevnik in Nedeljski, Večer, Avto Magazin, Val 202 in spletni portal SIOL – Avtomoto.

Mazda je v preteklih letih na izboru dosegala odlične rezultate, ki so pripomogli k prepoznavnosti znamke Mazda. V letošnji izbor sta se uvrstila kar dva Mazdina modela Mazda6 in Nova Mazda3, zadnja modela Mazdine 6.generacije, ki jo je začel CX-5 in temeljijo na napredni tehnologiji SKYACTIV ter oblikovalskemu jeziku »KODO – Duša gibanja«.

Naš favorit je Mazda3, čeprav se je njegova prodaja šele začela, vendar je namenjen širšemu krogu kupcev kot Mazda6.

Glasovanje bo potekalo do 15. ali 19. decembra 2012 (odvisno od vrste medija). Čakajo vas privlačne nagrade, ki bodo izžrebane na finalni prireditvi. Več glasovnic boste poslali, več možnosti imate, da boste izžrebani za eno od nagrad. Glasovnico nalepite na dopisnico in pošljete na uredništvo medija ali/in glasujete preko spleta.

Ne pozabite pripisati svojega naslova in označiti, da izbor poteka dvaindvajsetič, da glasujete za Mazdo3 in ne pozabite navdušiti za glasovanje še vaše sorodnike, prijatelje, znance.

Glasovnice so objavljene v sledečih medijih:

– VAL 202, za glasovanje kliknite VAL 202 (svoj glas lahko oddate 1x tedensko),

– Večer z glasovnico izhaja ob petkih. Mogoče je glasovati 1x tedensko tudi na njihovi spletni strani, dosegljivi na povezavi VEČER

– Motorevija – Poleg tiskane glasovnice, lahko svoj glas oddate 1x tedensko po kliku na povezavo MOTOREVIJA .Če na Motorevijo niste naročeni, lahko kakšen izvod poiščete v poslovalnici AMZS.

– Reviji Avto Magazin prav tako lahko pošljete objavljeno glasovnico, ali pa oddate svoj glas 1x tedensko za spletno glasovanje na povezavi AVTOMAGAZIN

– SIOL Avtomoto portal, za glasovanje kliknite SIOL (svoj glas lahko oddate 1x tedensko),

– Delo objavlja glasovnico ob sobotah, Slovenske novice pa ob nedeljah. Za spletno glasovanje pa 1x tedensko kliknete na povezavo SLOVENSKE NOVICE

– Dnevnik prav tako objavlja glasovnico ob sobotah. Za spletno glasovanje pa 1x tedensko kliknete na povezavo DNEVNIK

Uporabniki pametnih telefonov lahko glasujete (dodatno) tudi s svojega telefona ali tablice!

Hvala vsem, ki ste že glasovali in lep pozdrav